معرفی غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

 

آش عباسعلی کرمانشاهی با گوشت طبق مراحل زیر تهیه می‌شود:

  • مرحله اول: گندم و تمام حبوبات را از روز قبل بشویید و با مقداری آب گرم بخیسانید. در طول این مدت، چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ‌شان گرفته شود. برنج هم باید 2 ساعت خیسانده شود.
  • مرحله دوم: در ادامه نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید را با 4 پیمانه آب داخل قابلمه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند. یک ساعت بعد عدس را هم به این مواد اضافه کنید.
  • مرحله سوم: در ادامه طرز تهیه آش عباسعلی کشدار، گندم را هم به‌صورت جداگانه همراه با 2 پیمانه آب، داخل قابلمه‌ای مناسب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
  • مرحله چهارم: در اواسط پخت گندم، برنج خیس‌خورده را هم به گندم بیفزایید تا با هم بپزند.
  • مرحله پنجم: یکی از پیازها را بشویید، پوست بگیرید و به‌صورت نگینی خرد کنید. سپس پیاز نگینی‌شده را داخل قابلمه‌ای دیگر با مقداری روغن تفت دهید.
  • مرحله ششم: وقتی پیاز سبک شد، گوشت را هم اضافه کنید و چند دقیقه بعد، مقداری فلفل و زردچوبه در قابلمه بریزید.
  • مرحله هفتم: حالا حدود 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به‌طور کامل بپزد. بعد از پخت کامل، نمک را هم اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: پس از پخت گوشت، آن را از قابلمه خارج و استخوان‌هایش را جدا کنید. بعد از ریش‌ریش کردن گوشت، آن را همراه با گندم، برنج و سایر حبوباتی که پخته‌اند، داخل قابلمه‌ای بزرگ بریزید.
  • مرحله نهم: کمی آب اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه هم بریزید. شعله زیر قابلمه را ملایم کنید و اجازه دهید تمام مواد آش آنقدر با هم بپزند که دانه‌های گندم و برنج کاملا له شوند.
  • مرحله دهم: هر چند وقت یک‌بار آش عباسعلی را هم بزنید تا ته نگیرد. در این فاصله مقداری پیازداغ، سیر داغ و نعنا داغ آماده کنید.
  • مرحله یازدهم: در اواخر پخت آش مقداری از این مواد را داخل آش بریزید و مقداری را هم برای تزئین نگه دارید.
  • مرحله دوازدهم: پس از اینکه آش کاملا جا ‌افتاد و کشدار شد، آن را از روی حرارت بردارید و روغن کرمانشاهی را داخل آش بریزید.
  • مرحله سیزدهم: درنهایت آش عباسعلی کرمانشاهی را داخل ظروف مناسب بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعنا‌داغ و پیازداغ تزئین کنید.البته میشه این آش خوشمزه سفارش داد و با کدتخفیف اسنپ فود با قیمت مناسب در منزل تحویل بگیرید.

نکات درست کردن آش عباسعلی مجلسی و جا افتاده

آش عباسعلی کرمانشاهی هر چقدر تندتر باشد، خوشمزه‌تر است. البته نکات دیگری هم ضمن پخت وجود دارند که به عطر و طعم بهتر این آش سنتی کمک می‌کنند. برای مثال به نکات زیر توجه کنید:

  • طرز تهیه آش عباسعلی شباهت زیادی به طرز تهیه آش شله قلمکار دارد. با این تفاوت که آش عباسعلی فاقد سبزیجات است و در پخت آن تنها از مقداری نعناع‌داغ برای تزئین استفاده می‌شود.
  • یکی از ویژگی‌های آش عباسعلی جا‌افتاده این است که ظاهری کش‌دار شبیه حلیم دارد. به عبارت دیگر گندم و حبوبات باید آنقدر بپزند و له شوند که دیگر داخل آش پیدا نباشند.
  • دقت کنید که آش عباسعلی کرمانشاهی خیلی زود ته می‌گیرد و ممکن است طعم ته‌دیگ آش، مزه آش را خراب کند. بنابراین از هم زدن آش غافل نشوید.

 

منبع:https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D8%B4-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%B9%D9%84%DB%8C/

  • ۰۲/۱۱/۰۲
  • zibaa nadri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی